Boek een draagconsult en leer hoe je je kind veilig en ergonomisch draagt in een draagdoek of draagzak.

Dragen kun je leren

Een draagconsult kost € 40,- en duurt maximaal anderhalf uur.

Een duoconsult voor twee personen is ook mogelijk, daarvoor zijn de kosten € 60,- en dit duurt maximaal twee uur.

Tijdens een pasconsult gaan we in een uur op zoek naar het draagsysteem dat het beste bij jullie past. Zo’n pasconsult kost € 30,- per uur, duurt het consult langer dan komt er 5,- per kwartier bij. Kijk hier welke draagsystemen ik in huis heb.

Organiseer je een babyshower? Ik kom graag de mogelijkheden van dragen demonstreren. Informeer gerust naar de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een demo met een draagdoek als cadeau voor de zwangere. Voor € 75,- kom ik op locatie een klein uurtje van alles vertellen en laten zien over dragen en mag de zwangere een VipCarrier in een kleur naar keuze uitzoeken.

Nog niet toe aan een consult. maar wel nieuwsgierig? Regelmatig organiseer ik een draagintroductie waarin ik alles vertel over de mogelijkheden van dragen. Bij vier aanmeldingen gaat de introductie door, dus mail me gerust als je een groepje bij elkaar hebt, dan prikken we samen een datum. Aan zo’n introductiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Ook kun je eens langskomen bij een draagmeeting of draagwandeling. Daar zijn veel ervaren dragende moeders aanwezig en heb je ruimschoots de mogelijkheid vrijblijvend doeken en dragers te bekijken. Deze evenementen worden aangekondigd via mijn Facebookpagina en de Facebookgroep “Zeeland Draagland“.

-Op het eiland Schouwen-Duiveland bereken ik geen reiskosten.-